Paljon ominaisuuksia – silti helppo käyttää!

Toimistolla, autossa, kentällä.

Työjono ja töiden hallinta

Yleinen työjono näkyy kaikille, niin toimistolla kuin kentällä. Jonosta huoltomies voi varata puhelimellaan työn itselleen, tai työnjohtaja voi delegoida työn, jolloin se ei enää näy muilla.

Tilannekuva ja ajankohtaisuus

Työnjohtaja näkee yhdellä silmäyksellä mitä töitä kenelläkin on tulossa, työn alla ja valmiina. Työt, joiden määräaika on umpeutumassa, tai jo umpeutunut, näkyvät Ajankohtaista-listassa.

Sähköpostikuittaukset vikailmoituksen tekijälle

Ilmoittaja saa sähköpostilla kuittauksen vastaanotetusta tilauksesta. Kun huoltomies kirjaa työn valmiiksi, Huoltokanava lähettää ilmoittajalle kuittauksen valmistuneesta työstä.

Täysi tuki valokuville

Kuva kertoo usein enemmän kuin tuhat sanaa. Valokuvia voi liittää työtehtävään, ja ne näkyvät myös puhelimissa. Kännykkäkameran kuvia voi liittää suoraan kentällä, ja ne näkyvät samantein toimistolla. Kaikki kuvat tallentuvat ikuiseen arkistoon.

Tekstiviesti kiireellisestä työstä

Kun työn delegoi kiireellisenä, Huoltokanava lähettää automaattisesti huoltomiehelle tekstiviestin.

Mittariluenta ja raportointi

Mittareiden luenta voidaan tehdä helposti puhelimella. Huoltokanavassa on kulutusten suhteen maalaisjärki, joka huomauttaa jo luentahetkellä, jos kulutus on huomattavan iso tai pieni. Lukemien raportointi on isännöitsijä- ja kiinteistökohtainen.

Tarvikkeiden kirjaaminen helppoa

Kun työlle kirjataan kuluneita tarvikkeita, tarvitsee vain syöttää LVI-numero, ja hakutoiminto täydentää selitteen. LVI-osia voi hakea myös tekstihaulla, ja haku toimii sekä puhelimella että tietokoneella.

LVI-tukkujen osaluettelot

Huoltokanavassa on useiden LVI-tukkujen tuoteluettelot jo valmiina. Jos jokin tuoteluettelo puuttuisikin, on oman Excel-luettelon lataaminen helppoa.

Asukasrekisteri mukanasi

Esimerkiksi ovea avattaessa huoltomies voi katsoa suoraan puhelimestaan, kuka asunnossa asuu. Pääsyn asukasrekisteriin voi rajata vain tietyille työntekijöille.

Laskutus entistä helpompaa

Huoltomiesten on helppo kirjata tehdyt työt ja kuluneet tarvikkeet. Laskutusvaiheessa kaikki tieto on valmiiksi käsillä. Laskutettavien töiden määrän per kiinteistö näkee yhdellä silmäyksellä. Kaikki tieto on alusta loppuun sähköisessä muodossa, eikä mitään pääse unohtumaan.

Extranet pitää isännöitsijät ajan tasalla

Extranetissä isännöitsijät ja hallitusjäsenet pääsevät näkemään kiinteistöjensä työhistorian ja mittarilukemat suoraan omalta tietokoneeltaan.

Kotisivuihin upotettava vikailmoituslomake

Vikailmoituslomake on helposti upotettavissa huoltyhtiön kotisivulle.

Huoltokanava käsittelee sähköpostit puolestasi

Sähköpostilla saapuvat työtilaukset voidaan ohjata suoraan Huoltokanavaan. Tilaaja saa heti automaattisen kuittauksen ilmoituksen vastaanottamisesta.

Ei vaadi asentamista, toimii kaikkialla

Huoltokanavaa käytetään nettiselaimella, joten sitä ei tarvitse asentaa tietokoneelle tai puhelimeen. Sinulla on aina uusin versio käytössäsi. Huoltokanava toimii kaikilla selaimilla ja puhelimilla.

Kun lisäät Huoltokanavan selaimesi kirjanmerkkeihin, pääset sisään yhdellä klikkauksella.

Jos osaat lähettää sähköpostin, osaat käyttää Huoltokanavaa.

—Sami Karimerto

Aurinkolahden Huolto Oy

Aloita ilmainen koekäyttö  ▶